+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met een bijzondere loungeset van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Bijzondere loungesets bij Dutch Rivièra

Op zoek naar een bijzondere loungeset voor in uw tuin of op uw terras? Dutch Rivièra is een bedrijf waar u een loungeset op maat kunt bestellen. Hierbij heeft u niet alleen maar de keuze uit een bepaald formaat, u kunt ook kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Onze bijzondere loungesets worden u in modules geleverd. U heeft altijd de mogelijkheid om hier een extra module bij te bestellen om uw loungeset gelijk een geheel nieuw aanzicht te geven. U heeft hierbij zelf de keuze hoe u wilt dat uw bank er uit komt te zien. U hoeft er daarbij niet bang voor te zijn dat dit hoge kosten met zich meebrengt. De bijzondere loungebanken van Dutch Rivièra zijn namelijk zeer scherp geprijsd!

Lees meer

Ook zo’n bijzondere loungeset?

We kunnen het ons goed voorstellen dat u benieuwd bent geworden naar de mogelijkheden die u bij Dutch Rivièra heeft. We willen u dan ook adviseren om eens te komen kijken in onze showroom, waar u niet alleen een groot aantal modellen kunt bekijken, maar waar u ook even kunt komen proef zitten! Aan de hand hiervan kunt u dan een definitieve keuze maken voor de loungeset waar u het beste gevoel bij krijgt. Heeft u bij ons een loungeset besteld, maar realiseert u zich dan dat u toch liever voor een andere opstelling had gekozen? Dat is geen probleem! Doordat onze loungesets in modules worden aangeleverd kunt u hier eindeloos mee combineren.

Bijzondere loungesets bestellen

Als u de keuze heeft gemaakt voor een bepaalde loungeset, dan gaan we voor u aan de slag met het maken hiervan. Denk goed na over de kleuren die u wilt voor uw set, alsmede het materiaal waar de set van gemaakt moet worden. U hoeft zich hierbij geen zorgen te maken: alle materialen die wij gebruiken zijn bestand tegen het Nederlandse klimaat! U kunt altijd contact met ons opnemen met vragen, of kom gewoon een keer langs in onze showroom.