Relax in stijl met de luxe loungebanken en -bedden van Dutch Rivièra

Ook tijdens de weekenden geopend (op afspraak)
0031 40-2014928

Uw eigen persoonlijke design loungebed

We weten allemaal wel dat een loungebed voor in uw tuin lekker ligt. Maar wilt u ook niet liever een mooi design loungebed hebben? Beter nog: een design loungebed dat helemaal voor u op maat is gemaakt? Bij Dutch Riviera kunnen we dit voor u regelen. Wij maken design loungebedden geheel op maat, zodat u het ultieme comfort heeft als u op een warme dag nog even in de tuin wilt ontspannen. Elk loungebed design dat wij produceren is uniek en precies zoals u dat wilt hebben. Aangezien wij een loungebed helemaal op uw lengte aan kunnen passen weet u zeker dat het precies zo ligt als u dat wilt!

Lees meer

Loungebed design op maat

U wilt graag een design loungebed en u wilt dat dit helemaal op maat wordt gemaakt? Neem gerust contact op met Dutch Riviera voor advies. Ons Outdoor Lounge Furniture is geheel aan te passen aan uw wensen. Standaard worden de loungesets van Dutch Riviera geleverd in modules van 80 centimeter, maar ook daar kunnen we aanpassingen voor u in maken. We hebben ook verschillende soorten modules. Met een chaise lounge erbij, of een hocker, geeft u gelijk een geheel nieuw uiterlijk aan uw loungeset. Zo maakt u van design loungebedden eenvoudig een hoekzitbank, om maar iets te noemen!

Origineel design in onze showroom

Het is zonder problemen mogelijk om uw bestelling online te maken. Wij adviseren u over de mogelijkheden en als u aan ons doorgeeft wat het formaat van uw tuin is, dan passen wij uw loungebed of loungeset helemaal aan uw mogelijkheden aan. We kunnen u daarbij ook kleurstalen doorsturen zodat u een betere indruk krijgt. Wilt u een persoonlijke indruk krijgen van de vele opties die Dutch Riviera biedt? Kom dan een keer langs in onze showroom. Hier ziet u niet alleen al onze tuinmeubelen in het echt, u kunt ze ook uitproberen! Zo kunt u pas echt een goede indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is, en hoe dat straks zit als het in uw eigen tuin staat!

Onze meest recente projecten

Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een keertje langskomen in onze showroom? Vult u dan gerust het contactformulier in of neem via onderstaande gegevens contact met ons op.

Telefoon 0031-40-2014928
Mobiel 0031-6-51712153
Whatsapp 0031-6-51712153
E-mail info@dutch-riviera.nl

Uw meubels laten stofferen?

kijk dan eens op onze site jwstofferingen.be

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Wat is uw onderwerp van dit bericht?

Uw bericht