+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met een exclusieve loungebank van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Ook zo’n exclusieve loungebank van Dutch Rivièra?

U staat op een dag in de tuin en denkt bij uzelf: wordt het niet eens tijd om die saaie, oude tuinmeubelen te vervangen door wat nieuws? Waarom trakteer ik mezelf niet eens een keer op een mooie, exclusieve loungebank? Als u dan rond gaat kijken in designwinkels en tuincentra, dan zult u zien dat er heel wat verschillende soorten loungebanken te vinden zijn. Wilt u echter kijken bij exclusieve loungebanken waar u helemaal zelf kunt bepalen hoe deze er uit komt te zien, dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op de website van Dutch Rivièra. Bij ons kunt u namelijk alle facetten van uw loungebank helemaal zelf bepalen, tot aan de kleur en het gebruikte materiaal aan toe! Wij gaan dan met uw wensen aan de slag om uw bank voor u te produceren.

Lees meer

Een comfortabele, exclusieve loungebank

Als u een bank in uw tuin of op uw terras wil hebben staan die helemaal op uw wensen aansluit, dan raden we u aan om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom. Hier hebben we al onze opties voor u bij elkaar staan. Zo kunt u goed zien hoe onze banken er in het echt uitzien en wat voor kleuren er allemaal mogelijk zijn. Wat niet geheel onbelangrijk is: u kunt dan ook zelf eens proberen hoe die exclusieve loungebanken van Dutch Rivièra nou precies zitten! U zult dan snel merken dat dit werkelijk de ideale banken zijn om straks in uw tuin eens van het zonnetje te genieten.

Over banken en modules

Alle banken bij Dutch Rivièra zijn opgebouwd uit modules. Deze modules beginnen bij een grootte van 80 bij 80 cm. Door een aantal van deze modules te bestellen heeft u de keuze om uw bank helemaal zelf samen te stellen. U kunt er dan ook nog een chaise longue en multifunctionele hockers bij bestellen, om op deze manier bijvoorbeeld een mooie hoekbank te maken. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en staan altijd klaar als u contact met ons op wil nemen.