+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met een ligbed sauna van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Geniet van een ligbed in uw sauna

Stelt u het u voor: u ligt lekker in de sauna te genieten van de weldadige temperaturen. Toch heeft u niet het gevoel dat u helemaal optimaal geniet. De reden? De bank waar u in de sauna op zit. Dit zijn meestal praktische modellen, waar comfort over het hoofd is gezien. Het grijpt een beetje terug naar het ouderwetse idee dat de inrichting van een sauna zo Spartaans mogelijk moet zijn. Bij Dutch Riviera hebben we hier andere ideeën over. We verkopen loungebanken en heerlijke ligbedden die u zo in de sauna kunt neerzetten. Dat is pas echt genieten van die sauna… De ligbedden voor sauna en tuin een keer in het echt bekijken? Kom dan langs in onze ruime showroom!

Lees meer

Een sauna ligbed op maat

Er zijn natuurlijk wel op meerdere plekken ligbedden voor sauna en tuin te krijgen. Vaak is met deze bedden niks mis, maar toch zou u ze graag anders zien. Dan bent u op lounge-bank.nl op de juiste plek. Onze site is namelijk de ideale website om een ligbed voor sauna gebruik op maat te laten maken. Dit werkt bij ons volgens een systeem met modules. Elk van deze modules is 80 bij 80 centimeter groot. Zo kunt u zelf bepalen hoe groot een ligbed moet worden en welke vorm het krijgt. We verkopen namelijk ook nog een chaise lounge en hockers om de stijl nog meer aan te passen. Zaken als favoriete kleur en materiaal voor uw sauna ligbed behoren natuurlijk ook tot de opties die aangepast kunnen worden.

Met een ligbed uw sauna nog meer naar wens maken

Dutch Riviera staat altijd klaar als u een keer een vraag heeft over een van onze meubelen. U kunt met ligbedden uw sauna verfraaien, maar u kunt onze modules ook gebruiken voor een breed scala aan andere opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een comfortabele zitset voor in de tuin, of een eethoek voor bij uw zwembad? Neem vandaag nog contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden!