+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met een ligbed tuin van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Het perfecte ligbed voor uw tuin

Daar zit u dan in uw tuin. Het is een prachtige dag, u bent in aangenaam gezelschap en de vogels zingen u toe. Maar toch mist u iets. Zouden het dan toch die tuinmeubelen zijn waar u nu al heel wat zomers gebruik van maakt? Laat Dutch Riviera een tuin ligbed voor u maken dat helemaal op maat is. Wij nemen bij het maken van een ligbed voor uw tuin al uw wensen mee, zodat u tuin ligbedden krijgt die precies op uw wensen aansluiten. We zijn dan ook pas helemaal tevreden als u dat ook bent! Neem vandaag nog contact op met Dutch Riviera om de mogelijkheden met ons door te nemen.

Lees meer

Wat is het ideale ligbed?

Het is eigenlijk onmogelijk om in een woonwinkel of tuincentrum een design ligbed voor tuin te vinden dat helemaal ideaal is. Per slot van rekening heeft iedereen zijn of haar eigen wensen. Het is voor ontwerpers van massa productie bedden onmogelijk om rekening te houden met de wensen van iedereen, en daarom zijn deze bedden eigenlijk altijd een gulden middenweg. Mensen zijn er tevreden mee, maar hebben toch het idee dat ze er iets bij missen. Bij Dutch Riviera vindt u dit ideale ligbed wel, omdat u elke optie bij onze bedden aan kunt passen. Laat ons weten welke kleur uw bed moet hebben, hoe lang en breed het moet zijn en van elk materiaal het gemaakt moet worden, en wij maken het ideale bed voor u. We verkopen er zelfs vrolijke sierkussens bij.

Design ligbed tuin

Op onze site vindt u de opties die wij te bieden hebben. U kunt er daarbij ook voor kiezen om een keer langs te komen in onze showroom. U kunt onze tuin ligbedden dan in het echt bekijken en eventueel ook even uitproberen. Ligt dat tuin ligbed wel lekker, of is het bed van dat andere materiaal toch comfortabeler? Riviera Design maakt samen met u het ideale ligbed voor uw tuin!