+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met een ligzetel buiten van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Comfortabele ligzetels voor buiten

Wilt u ook zo’n comfortabele ligzetel voor buiten? Bij Dutch Riviera vindt u ligzetels voor buiten die helemaal aan uw wensen zijn aangepast. Bij ons krijgt u geen standaard stoelen voor buiten die u overal kunt vinden. Wij nemen uw wensen en maken hier de buiten ligzetels van die u altijd al had willen hebben. Op zoek naar een comfortabele ligzetel die felrood is? Gemaakt van kunstleer? Waarom niet? Bij ons heeft u een zeer groot scala aan mogelijkheden om uw stoel helemaal perfect te maken. Kijk rond op onze uitgebreide website, of kom eens langs in onze showroom. Hier kunt u alle opties niet alleen bekijken, maar ook uitproberen!

Lees meer

Comfort voor de tuin

Genoeg van die standaard tuinstoelen? Niet elke keer de stoel uit willen klappen, of de zitting naar binnen moeten halen als het regent? Onze ligzetels voor buiten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Zeker als u de bijgeleverde onderhoudsmaterialen gebruikt kunt u er zeker van zijn dat u vele jaren kunt genieten van de buiten ligzetels, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het weer buiten. Regen, wind en sneeuw kan onze stoelen niet deren. Ze worden van het stevigste materiaal gemaakt. Als u in de winter een keer van een mooie winterzon wilt genieten, hoeft u ze zodoende ook niet eerst naar buiten te halen. U gaat gewoon in uw tuin zitten wanneer u dat wilt, zonder gedoe!

De mooiste ligzetel voor buiten

Bij onze ligzetels voor buiten heeft u niet alleen maar de mogelijkheid om de kleur en het gebruikte materiaal te kiezen. U kunt ook gaan voor een persoonlijke print, om de zetels echt helemaal aan uw smaak aan te passen. Ook de maten kunnen helemaal naar wens worden gekozen. Standaard worden onze loungesets geleverd in modules van 80 centimeter, maar hier zijn altijd aanpassingen aan te maken. Wilt u bijvoorbeeld de zitdiepte of hoogte aanpassen? Neem contact op met Dutch Riviera voor de bijna onbeperkte mogelijkheden die u bij ons heeft!