+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met een loungebank sauna van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Maak uw sauna nog comfortabeler met een mooie loungebank

Een bezoekje aan de sauna is ideaal om even een momentje heerlijk te ontspannen. Even nergens aan denken en lekker van de warmte van de sauna genieten… Zo’n bezoekje aan de sauna wordt nog aangenamer als u een aangename bank in de sauna heeft staan. Zo’n lekkere loungebank waar u languit op kunt liggen en al uw spieren kunt ontspannen. Op zoek naar de perfecte lounge-bank voor in de sauna? Kijk dan even op loungebank-tuin.be. Op deze website van Dutch Riviera Outdoor Lounge Furniture vindt u een ruim assortiment loungebanken en loungebedden. We weten zeker dat hier een model tussen staat dat uw goedkeuring kan wegdragen.

Lees meer

Met een loungebank uw saunabezoek nog aangenamer maken

Op onze website staat ons complete assortiment lounge banken. U zult hier zien dat we de lounge bank in vele soorten en maten verkopen. U vindt hier de lounge bank die het beste bij uw inrichting past. Ook voor een sauna loungebank hoeft u niet verder te kijken dan loungebank-tuin.be. Het mooie aan onze loungebanken voor sauna is het feit dat u deze helemaal naar uw eigen wens samen kunt stellen. Deze worden door ons geheel op maat gemaakt!

Meer zien in onze showroom

Als u een keer onze sauna loungebank en andere tuinmeubelen in het echt wilt zien, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Het grootste deel van de mogelijkheden die we u kunnen bieden is hier in levende lijve te bekijken… En natuurlijk ook uit te proberen! Als u een keer op een van onze saunabanken heeft gelegen, dan weten we zeker dat u niks anders meer wilt. Bij het ontwerpen van een van onze banken werken we met modules. Met deze modules kunt u zelf een loungebank voor sauna helemaal op maat maken. Moet hij groter worden? Wilt u er een hoek in? Bij Dutch Riviera is met loungebanken uw sauna geheel naar wens te stylen!