+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met een loungebank zwembad van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Loungen bij uw zwembad

Stelt u het zich eens voor: het is een warme, zomerse dag en u bent lekker in uw tuin in het zwembad aan het genieten. Als u dan wat baantjes heeft getrokken, of u heeft uitgeleefd met uw kinderen, dan wilt u toch ook op een relaxte manier even bij kunnen komen? Tuinstoelen zijn dan een mogelijkheid, maar wat relaxt nou beter dan een geheel op maat gemaakte loungebank? Loungebank en zwembad zijn een perfecte combinatie en bij Dutch Riviera vindt u loungebanken van hoge kwaliteit, voor een zeer betaalbare prijs. Wij maken deze loungebank voor zwembad en overig gebruik helemaal naar uw wens. U kunt daarbij niet alleen maten en kleuren aanpassen, maar ook zitdiepte en zithoogte, zodat u helemaal perfect kunt genieten.

Lees meer

Comfort op maat

Dutch Riviera is een specialist op het gebied van de zwembad loungebank. Standaard leveren we uw loungebank voor zwembank in modules van 80cm. Met behulp van deze modules is het mogelijk om uw eigen samenstellingen te maken. Zo kunt u een perfecte loungebank aan elkaar zetten, maar ook andere tuinmeubelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een comfortabele fauteuil of een 2 of 3 zits bank. U kunt ook variatie aanbrengen in het materiaal dat gebruikt wordt, de bekleding en meer. We bieden bijvoorbeeld zelfs de mogelijkheid om uw bank te laten bekleden met een persoonlijke print!

Loungebanken voor zwembad en meer

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op. We kunnen dan samen met u bekijken wat uw wensen zijn en hoe we hier een mooie zwembad loungebank van kunnen maken, of een van de andere tuinmeubelen. U bent ook altijd welkom om eens een keer in onze showroom te komen kijken. We laten u dan de mogelijkheden zien en geven u de kans om onze tuinmeubelen eens uit te proberen. Zo zult u zelf voelen hoe comfortabel een loungeset van Dutch Riviera werkelijk is!