+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met een loungebed buiten van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Buiten genieten van een loungebed

Op zoek naar een mooi loungebed voor buiten? Dan bent u van harte welkom in de showroom van Dutch Riviera. Hier vindt u een groot assortiment aan verschillende soorten loungebedden, loungebanken, fauteuils en meer. Uiteraard vindt u deze ook op onze website. Kijk hier op uw gemak rond om te zien wat er bij ons allemaal mogelijk is op het gebied van loungebedden voor buiten. Wij maken voor u alles op maat, zodat de maten van het buiten loungebed helemaal op uw eigen maten zijn afgestemd. Wilt u echt comfort in uw tuin? Een mooie plek om na een drukke dag even heerlijk te ontspannen? Kijk dan vooral verder op onze website!

Lees meer

Een buiten loungebed op maat

De tuin is de ideale plek om op een mooie dag eens even helemaal te ontspannen. Op een comfortabele loungebank geniet u van de zon en de buitengeluiden die in uw tuin te horen zijn. En zo’n mooi loungebed voor buiten is de perfecte plek om weg te dromen. Bij Dutch Riviera begrijpen we dit als geen ander en we willen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk in uw tuin kunt genieten van het buitenleven. Bij ons krijgt u loungebedden voor buiten dan ook geheel op maat. Niet alleen de afmetingen van het loungebed, maar ook de kleur en eventuele print. Een paar leuke sierkussens erbij? Ook dat is bij Dutch Riviera mogelijk.

Uw eigen persoonlijke loungebed

Op Lounge-bank.nl vindt u alle mogelijkheden op een rijtje. Of komt langs in onze uitgebreide showroom, waar u de diverse op een rijtje ziet staan. Uitproberen is daar natuurlijk altijd mogelijk, zodat u zich er van kunt overtuigen hoe comfortabel het wel niet is op zo’n design loungebank van Dutch Riviera. Samen met u bekijken we wat u graag wilt, hoeveel ruimte u heeft en welke kleuren er het beste bij uw tuin passen. Zo weet u zeker dat uw persoonlijke smaak helemaal op de wenken wordt bediend!