+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Loungebed Ibiza

Loungemeubilair

Waan u in Ibiza met onze loungebedden

Soms zou u het leven in Nederland het liefst even achter u laten. De drukte van het werk, de stress van het verkeer… Ibiza zou dan een perfecte plek zijn om even al het gedoe achter u te laten en te genieten van de rust. Alhoewel we er bij Dutch Rivièra niet voor kunnen zorgen dat u op magische wijze naar Ibiza wordt getransporteerd, kunnen wij u wel helpen het Ibiza-gevoel op te roepen. Wij hebben namelijk een loungebed dat Ibiza uitademt. U geniet volop van uw tuin en de heerlijke zon als u op een van onze comfortabele loungebedden ligt. Het mooie is dan nog dat u bij ons de keuze heeft om uw loungebank helemaal naar eigen smaak in te richten.

Loungebed Ibiza stijl

Wist u dat u ook in Nederland helemaal kunt genieten van de zon alsof u in Ibiza bent? Ons Ibiza loungebed is zodanig ontworpen dat u perfect ligt. Het mooie hieraan is dan nog wel dat u zelf kunt kiezen hoe groot het bed wordt, welke kleur het heeft en uit wat voor onderdelen het bestaat. Elke bank die u bij ons koopt bestaat uit modules van 80 bij 80 cm. Hier kunt u dan nog hockers bij kopen om de indeling van de bank nog verder te personaliseren. Mooi is ook dat u uw bank altijd anders neer kunt zetten. Schuif de modules uit elkaar om meerdere banken te creeren, of schuif alles juist bij elkaar voor een hele groot loungebed Ibiza.

Ibiza loungebed

Ons loungebed Ibiza stijl is helemaal op maat voor u gemaakt. U bent altijd welkom om eens in onze showroom te komen kijken hoe onze loungebedden er in het echt uitzien. Niet onbelangrijk, u kunt dan gelijk even voelen hoe dat nou precies zit, of ligt! We adviseren u over onze loungebedden en laten u dan gelijk zien welke kleuren en stijlen er allemaal mogelijk zijn bij Dutch Rivièra. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.