+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Loungeset sauna

Loungemeubilair

De ideale loungeset voor uw sauna

Als u een van de gelukkige mensen bent die over een eigen sauna beschikken, dan weet u ongetwijfeld hoe heerlijk het is om hier even tot rust te komen. Even niks aan uw hoofd en genieten van de weldadige warmte die u in de sauna omsluit. Toch is het zo dat in een sauna de zitplekken meestal niet zo comfortabel zijn. Met een loungeset uw sauna nog comfortabeler maken is iets dat bij Dutch Riviera altijd mogelijk is. Wij verkopen loungesets voor sauna en andere gelegenheden op maat. U kunt ze helemaal naar wens aanpassen, waarbij u zelfs de keuze heeft voor het soort materiaal, kleur en meer. U vindt alle mogelijkheden op onze website, lounge-bank.nl.

Een sauna loungeset op maat

Dutch Riviera is gespecialiseerd in het geheel op maat maken van tuinsets en loungebanken. De mogelijkheden die we daarbij bieden zijn bijna onbeperkt. U kunt zelf bepalen wat voor stijl u voor uw banken wilt hebben. We doen dit door middel van het aanbieden van modules. Elke module is 80 cm bij 80 centimeter en als dusdanig mooi bij elkaar te passen. U bekijkt zo zelf hoe een bank of loungeset voor sauna of tuin er uit moet zien. Een lange bank door er een extra module aan te plaatsen? Of juist een comfortabele sauna loungeset met een hoek? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De mooiste loungesets voor sauna en tuin

Ook zo’n mooie loungeset voor sauna en tuin? U bent altijd van harte welkom om een keer in onze showroom te komen kijken naar de mogelijkheden. Bij ons doet u kijken niet alleen met uw ogen, u mag van ons elk model uitproberen dat u maar wilt. Zo kunt u zelf ervaren welk gebruikt materiaal voor u het meest comfortabel is. We dienen u daarbij van advies voor welke set het beste bij uw stijl past. Ook kunnen we samen bekijken welke set er het meeste bij uw sauna hoort.