+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Luxe ligbed

Loungemeubilair

Op maat gemaakte luxe voor in de tuin

Heeft u een tuin, maar geniet u niet echt van de mooie zomerse dagen? Heeft u misschien het gevoel dat u iets mist in uw tuin en dat de tuinmeubelen die u daar heeft staan u niet gelukkig maken? Laat Dutch Riviera dan een luxe ligbed voor u op maat maken. Met zo’n luxe lounge ligbed weet u zeker dat u dubbel en dwars van die zwoele zomeravonden gaat genieten. Maar ook op dagen dat het weer wat frisser is kunt u van luxe ligbedden in de tuin genieten. De zon die door de bomen komt, vogels die hun lied voor u zingen… Bij Dutch Riviera vindt u het ideale ligbed, dat we helemaal aan uw wensen aanpassen!

Het ideale loungebed

Misschien bent u wel eens in een tuincentrum geweest om een mooi loungebed uit te zoeken. De opties die u daar aantrof waren niet eens zo gek, maar toch had u op elk loungebed wel iets aan te merken. Het ene bed was te kort, bij een ander bed beviel de kleur u niet, bij het derde bed was het gebruikte materiaal niet helemaal wat u zocht… Zou het niet ideaal zijn als u een luxe ligbed zou kunnen laten maken dat volledig aan uw wensen is aangepast? Dat de perfecte kleur heeft, die helemaal in uw tuin past? Dat gemaakt is van het materiaal waar u het lekkerst op ligt? En dat lang en breed genoeg is om lekker op te kunnen liggen?

De mogelijkheden van Dutch Riviera

Op onze website vindt u de opties waar u uit kunt kiezen. Maar u bent ook altijd welkom om een keer langs te komen in onze showroom. Ga gewoon eens op zo’n luxe lounge ligbed liggen om te zien of u uw draai er op kunt vinden. En als de kleur u niet bevalt, dan laten we u net zoveel kleuren zien tot u helemaal tevreden bent. Neem vandaag nog contact met ons op om samen uw wensen te bespreken. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!