+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Luxe loungebed

Loungemeubilair

Geniet meer van uw tuin met een luxe loungebed

Wat is er nou prettiger dan na een lange, warme dag buiten nog even te ontspannen op uw eigen, op maat gemaakte loungebed? Voor luxe loungebedden die het ultieme comfort bieden moet u bij Dutch Riviera zijn. Wij bieden u een luxe loungebed dat niet alleen precies de vorm, kleur en prints heeft die u zoekt, maar die ook op uw eigen lengte is aangepast. Als u een luxe loungebank op maat laat maken wilt u toch niet dat deze niet goed zit omdat hij te hoog is, of de zetel te diep? Wij passen elke loungebank geheel aan u aan, zodat hij ook de perfecte zithoogte en zitdiepte heeft.

Comfort op maat gemaakt

Wij nodigen u graag uit om een keer in onze showroom langs te komen. U kunt hier dan niet alleen zien wat voor loungebanken, bedden en fauteuils we allemaal in ons assortiment hebben, maar ook hoe deze geheel aan uw wens aan te passen is. We laten u de materialen zien waar onze loungesets van gemaakt zijn en u kunt kleurstalen bekijken om te zien welke kleur het beste bij uw tuin past. We hebben een ruim assortiment kleurrijke sierkussens voor u in de aanbieding, zodat u een vrolijke touch aan uw tuin kunt toevoegen. Bij ons in de showroom kunnen we dan ook gelijk uw maten opmeten, waarna we daar uw eigen loungebed op aanpassen. Dit allemaal voor het ideale comfort.

Luxe loungebedden van Dutch Riviera

Bent u niet in staat om langs te komen, maar wilt u toch zo’n op maat gemaakt loungebank voor uw tuin? Onze weerbestendige luxe loungebedden zijn ook online te bestellen. We kunnen u daarbij kleurstalen opsturen als u deze wenst, zodat u thuis op uw gemak kunt bekijken voor welke kleur u gaat. Bij Dutch Riviera zijn de mogelijkheden legio. Uw comfort staat voor ons voorop! Neem vandaag nog contact met ons op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.