+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Luxe tuinbank

Loungemeubilair

Genieten met een luxe tuinbank van Dutch Rivièra

Houdt u er ook zo van om op een warme zomeravond te genieten van de zon en uw tuin? Dan weet u ook wel dat dit natuurlijk het beste gaat op een luxe tuinbank. Er zijn tuinbanken in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, maar als u echt een unieke tuinbank wilt hebben die helemaal naar uw eigen wensen is gemaakt, dan raden we u aan om eens bij Dutch Rivièra te komen kijken. Bij ons heeft u namelijk de mogelijkheid om alle onderdelen van luxe tuinbanken naar uw eigen inzicht aan te passen. Wilt u bijvoorbeeld een tuinbank in een afwijkende kleur, die u normaal gesproken niet tegenkomt bij de bekende tuincentra? Dat is bij ons geen enkel probleem. Wij bieden u een zeer groot aantal verschillende kleuren. Maar dit is slechts een van de onderdelen die u bij ons zelf kunt bepalen.

De mooiste luxe tuinbank… Zoals u hem wilt!

Bij Dutch Rivièra heeft u ook de mogelijkheid om de tuinbank qua vorm helemaal aan te passen aan uw wensen. Wilt u een 3-zitsbank? Of toch liever een hoekbank? Wat zou u ervan zeggen dat dit bij ons allebei mogelijk is, zonder dat u daar twee banken voor hoeft te kopen? Bij ons bestelt u namelijk losse modules, die u dan zelf op uw eigen manier aan elkaar kunt zetten. We hebben dan nog andere onderdelen die u hierbij kunt bestellen, zodat u helemaal die bank krijgt waar u altijd al van heeft gedroomd. Dit kunt u nog aanvullen met een chaise longue of een of meerdere hockers.

Luxe tuinbanken in alle soorten en maten

U heeft bij ons dan ook nog de keuze voor de gebruikte bekleding. Ook kunnen wij u extra loungekussens leveren, die niet alleen comfortabel zijn, maar die ook nog een extra, vrolijk element aan uw bank toevoegen. U bent altijd welkom om een keer langs te komen in onze showroom, waar we u niet alleen alle mogelijkheden kunnen laten zien, maar waar we u ook advies kunnen geven over hoe u zelf de perfecte luxe tuinbank samenstelt!