+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met een strandbed van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Het perfecte strandbed

Bent u iemand die er van houdt om lekker naar het strand te gaan? Genieten in de zon, even bijkomen van de drukte van alledag? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Dutch Riviera. Op loungebank-tuin.be vindt u namelijk niet alleen maar de mooiste outdoor meubelen die er te krijgen zijn, maar ook een collectie perfecte strandbedden. Dit zijn bedden die u eenvoudig mee kunt nemen naar het strand, waar u dan optimaal kunt genieten van het comfort van onze bedden. Het zijn daarbij ook nog eens stijlvolle, mooi ontworpen bedden waarmee u prima gezien kunt worden!

Lees meer

Een strandbed kopen bij Dutch Riviera

Een strandbed moet natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen! Het is belangrijk dat een dergelijk bed comfortabel is. U wilt per slot van rekening wel echt kunnen genieten van dat dagje op het strand. Dat doet u het beste als u een mooi bed heeft, dan daarnaast ook nog eens stevig is gebouwd. De omstandigheden op het strand zijn meestal niet ideaal, dan wilt u wel een bed hebben waar u goed op kunt liggen zonder dat u bang hoeft te zijn dat het bed omvalt. Dan moet het bed ook nog tegen een stootje kunnen. Als uw dagje strand wordt onderbroken door een stortbui, dan zit u er niet op te wachten dat het materiaal van uw bed gelijk gaat verkleuren. Onze bedden zijn tegen alles bestand.

Meer weten over de strandbedden van Dutch Riviera?

Als u meer wilt weten over onze luxe strandbedden, of als u een strandbed wilt kopen, dan raden wij u aan om eens contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer over ons bedrijf en onze producten en staan altijd klaar om u te helpen het juiste strandbed te kiezen. U heeft dan ook nog diverse mogelijkheden om dit strandbed helemaal aan uw eigen wensen aan te passen.