+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met een wellness ligbed van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Een mooi wellness ligbed op maat

Bent u op zoek naar een mooi wellness ligbed waar u optimaal van kunt genieten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vindt u namelijk uitgebreide informatie over de producten van Dutch Riviera. We hebben niet alleen maar wellness ligbedden voor u klaarstaan, maar ook een groot aantal andere producten op dit gebied. Denk daarbij onder andere aan loungebanken, saunastoelen, tuinstoelen en meer. Allemaal producten die met de grootste zorg door ons werden gemaakt en waar u met veel comfort en genoegen in plaats zult nemen.

Lees meer

Wilt u een wellness ligbed kopen

We raden u aan om eens een kijkje te nemen bij ons om een perfect wellness ligbed uit te kiezen. De producten die wij in het assortiment hebben staan zijn door ons zelf gemaakt, vandaar dat wij u kunnen garanderen dat u bij ons de hoogst mogelijke kwaliteit in huis haalt. We verkopen op maat gemaakte systemen, waarbij u zelf kunt bepalen uit welke onderdelen uw welness ligbed bestaat. Zo heeft u zelf de keuze hoe groot het bed moet zijn en welke kleur het heeft. We hebben hier elders op onze website uitgebreide informatie over staan, zodat u er op kunt rekenen dat u straks welness ligbedden koopt die helemaal naar uw wens zijn!

Eenvoudig een mooi wellness ligbed kopen

Als u in de markt bent voor een mooi wellness ligbed, dan raden wij u aan om deze aan te schaffen bij de experts op dit gebied. We hebben veel ervaring met de productie van mooie ligbedden, zowel voor professioneel gebruik als thuisgebruik. U bent altijd welkom om eens bij ons binnen te lopen en in onze showroom te komen bekijken hoe onze bedden er in het echt uitzien. Indien u hier vragen over heeft kunt u deze natuurlijk altijd stellen.