+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met de wellness ligstoel van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Op zoek naar een comfortabele wellness ligstoel?

Bent u op zoek naar een comfortabele wellness ligstoel? Bij Dutch Riviera vindt u deze stoel in het assortiment. Wij hebben een groot aantal meubelen voor u klaarstaan die u in de tuin kunt gebruiken, naast het zwembad of in de sauna. Deze zijn natuurlijk helemaal geschikt voor welness. We verkopen comfortabele stoelen en banken die u helemaal naar wens aan kunt passen. We hebben het dan over kleuren en materialen van de bekleding, maar ook over de onderdelen die u bij de bank krijgt. Zo krijgt u welness ligstoelen in huis die echt helemaal zijn zoals u dat graag wilt hebben!

Lees meer

Een welness ligstoel kopen

Wilt u een mooie wellness ligstoel kopen en bent u nu op zoek naar de ideale webwinkel hiervoor? Dan hoeft u alleen maar even op loungebank-tuin.be te komen kijken. Hier vindt u namelijk de producten van Dutch Riviera, een bedrijf met een schat aan ervaring op dit gebied. Als wij producten voor u maken, dan kunt u er op rekenen dat deze helemaal op maat en naar wens zijn. Wij hebben de productie van elke wellness ligstoel in eigen hand, vandaar ook dat wij u kunnen beloven dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn. Dankzij het gebruikte materiaal, maar ook de bijgeleverde materialen, kunnen onze wellness ligstoelen het Nederlandse klimaat zonder problemen aan.

Een wellness ligstoel kopen bij Dutch Riviera

Op zoek naar zo’n mooie wellness stoel of bank van Dutch Riviera? Dan bent u nu op de juiste site aangekomen. U vindt hier niet alleen onze producten overzichtelijk bij elkaar, maar kunt ook kiezen welke ligstoel of -bank het beste bij uw persoonlijke smaak past. Beter nog, kom gewoon een keer langs in onze showroom. U vindt hier al onze producten overzichtelijk bij elkaar. U kunt ze dan niet alleen maar in het echt bekijken, maar ook nog eens proberen hoe lekker alles wat wij in het assortiment hebben zit of ligt!