+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met een wellness loungeset van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Een mooie wellness loungeset kopen?

Bent u op zoek naar een mooie wellness loungeset die u thuis kunt gebruiken, of bij een wellness resort? Dan haalt u de hoogste kwaliteit op dit gebied in huis bij Dutch Riviera. We hebben bij ons bedrijf veel ervaring op het gebied van het maken van de mooiste loungemeubelen. Wij bieden een bijzonder product, dat niet alleen van hoge kwaliteit is, maar waarbij u ook een uitgebreide keuze heeft om uw loungebank helemaal aan uw eigen wens aan te passen. Elke loungeset voor wellness is onderverdeeld in verschillende delen, waarbij u zelf aan kunt geven welke delen u allemaal aan wilt schaffen.

Lees meer

De mooiste wellness loungeset voor u

Als u aan wellness wilt doen, dan is het belangrijk dat u een stoel, bank of bed in huis haalt waarmee u echt goed kunt ontspannen. Zo’n lekkere loungeset waarmee u lekker helemaal tot rust komt. Deze vindt u in ons assortiment. U heeft hierbij een ruime keuze uit verschillende kleuren en materialen. Kies welke kleur u voor de loungeset voor wellness wilt hebben en op welk materiaal u straks plaats wilt nemen. Alles wat wij verkopen is geheel weerbestendig en aangepast op uw voorkeuren op het gebied van bijvoorbeeld hoogte en zitdiepte. We gebruiken louter materialen die bestand zijn tegen ons Hollandse klimaat!

Meer weten over onze loungeset?

Elke bank of set die wij maken wordt geleverd in modules van 80cm. Door deze opstelling is het mogelijk om verschillende opstellingen te maken met dezelfde modules. Zo verandert u een driezitsbank eenvoudig in een loungebank, of maakt u er net zo simpel meerdere stoelen van. Zo heeft u alle keuze om voor die luxe loungeset precies te kiezen wat u maar wilt hebben. Loop om de mogelijkheden te bekijken eens binnen in onze showroom, waar wij alle mogelijkheden overzichtelijk voor u bij elkaar hebben gezet.