+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Wellness meubilair

Loungemeubilair

Welness meubilair voor uw persoonlijke welzijn

Personal wellness is iets dat al enige tijd een grote populariteit geniet. Dat is ook niet verwonderlijk. U kunt naar een dure spa gaan en daar tegen een fikse rekening u laten verzorgen, maar u kunt ook uzelf thuis vertroetelen. Als u de ruimte en mogelijkheden heeft om bijvoorbeeld een sauna in uw huis te plaatsen, dan wilt u toch ook dat hier meubilair bij hoort waar u in alle comfort op kunt bijkomen. Wellness meubilair is een van de specialisaties van Dutch Riviera. Wij verkopen wellness meubilair dat niet alleen van de hoogste kwaliteit is, onze wellness meubels zijn ook nog eens geheel op maat te bestellen!

Wellness meubelen op maat

Dutch Riviera, terug te vinden op lounge-bank.nl, is het aangewezen bedrijf als u op zoek bent naar wellness meubilair dat niet alleen comfortabel is, maar ook nog eens naar eigen wens is samen te stellen. We bieden u namelijk de mogelijkheid om wellness meubels te kiezen die bestaan uit modules. Deze modules zijn bij ons 80 bij 80 centimeter. Deze modules kunt u zelf zodanig aan elkaar zetten dat bank of ligbed ontstaat dat helemaal op uw wensen aansluit. Zodoende ziet alles er niet alleen fantastisch uit, het is ook bijzonder aangenaam om op te zitten. De modules zijn overigens ook in afwijkende maten te krijgen, van tot wel 240 bij 240 centimeter. Dutch Riviera is zeer flexibel in de mogelijkheden.

Uw eigen stijl voor uw wellness meubelen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat alle opties die door ons bedrijf geboden worden een beetje overrompelend zijn. We raden u dan ook aan om gewoon een keer bij ons langs te komen en te bekijken wat de mogelijkheden allemaal zijn. We staan u graag bij met advies op het gebied van tuinmeubelen en wellness meubilair. En als u in onze showroom langskomt, dan bent u natuurlijk van harte welkom om alle soorten meubilair eens uit te proberen. Zo weet u snel welke meubelen voor u het meest comfortabel zijn!