+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met een buiten ligbed van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Een prachtig buiten ligbed kopen

Bent u op zoek naar een mooi buiten ligbed? Een ligbed dat er niet alleen perfect uitziet, maar waarbij u er ook nog eens op kunt rekenen dat het zeer comfortabel is? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment. Op loungebank-tuin.be vindt u namelijk het complete assortiment buiten ligbedden van Dutch Riviera. Wij hebben de mooiste producten op dit gebied voor u klaarstaan. Het mooie hieraan is dat wij niet alleen vele kant en klare modellen voor u klaar hebben staan, maar dat u deze ook nog eens helemaal aan uw eigen wensen aan kunt passen. Gaat u bij ons een buiten ligbed kopen? Dan kunt u er op rekenen dat dit helemaal naar uw smaak is.

Lees meer

Een mooi buiten ligbed kopen

Voor de mooiste buiten ligbedden moet u bij Dutch Riviera zijn. Wij hebben vele jaren ervaring met het maken van de mooiste outdoor meubelen. Wij doen dit allemaal zelf en besteden niks uit. Zo kunnen wij niet alleen de kosten laag houden, maar zorgen we er ook voor dat u een gegarandeerd hoge kwaliteit krijgt geleverd. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft op het gebied van het ideale buiten ligbed, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op de overige pagina’s van onze website. Hier vindt u namelijk uitgebreide informatie over onze producten en ons bedrijf.

Het beste in buiten ligbedden

Als u het helemaal ziet zitten om nog meer tijd door te brengen in uw tuin, dan moet u er voor zorgen dat u hier de perfecte outdoor meubelen voor klaar heeft staan. We raden u dan ook van harte aan om een keer bij ons langs te komen om de mogelijkheden eens met uw eigen ogen te komen bekijken. U zult dan ook zelf voelen hoe comfortabel onze bedden wel niet zijn. Ze zijn daarbij ook nog eens gemaakt van de sterkste materialen, die weer en wind makkelijk kunnen doorstaan.