+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Sauna kussen

Op zoek naar een sauna kussen?

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt sauna kussen? Maak dan kennis met het aanbod van Dutch Rivièra. Wij verkopen sauna kussens voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Naast dat het kussen zorgt voor extra comfort, is een kussen hygiënisch. U kunt het kussen na gebruik immers makkelijk schoonmaken. Onze kussens zijn kwalitatief sterk en kunnen worden ontworpen aan de hand van uw wensen. Zo bepaalt u zelf de afmetingen en de kleur. Kies voor een kleur die goed past bij uw huisstijl of interieur. Eventueel kan ook uw bedrijfslogo worden verwerkt in het design.

Lees meer

Sauna kussens en andere must-haves voor in en rond de sauna

Naast sauna kussens vindt u bij Dutch Rivièra nog veel meer must-haves voor in uw sauna of wellnesscentrum. Wij zorgen er voor dat u of uw gasten/klanten in stijl kunnen ontspannen. Zo kunt u bij ons tevens terecht voor op maat gemaakte sauna matrassen. De sauna matrassen zorgen er voor dat u lekker kunt zitten of liggen op de saunabanken. Daarnaast koopt u bij ons lounge banken, lounge bedden en lounge stoelen. Deze items zijn ideaal om te plaatsen rondom uw sauna. Zo kunt u na de saunasessie even bijkomen met een verkoelend drankje.

Sauna kussen kopen bij Dutch Rivièra

Wilt u een sauna kussen kopen bij Dutch Rivièra? Neem dan contact met ons op via de telefoon, e-mail of het contactformulier op de website. U kunt direct uw bestelling plaatsen, een vraag stellen of een vrijblijvende offerte opvragen. Daarnaast kunt u een afspraak maken in onze showroom in Valkenswaard. Hier verwelkomen we u graag voor een persoonlijk advies. Onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kunnen u de sauna kussens laten zien. We hopen u snel te mogen begroeten bij Dutch Rivièra!

Saunamatrassen
Saunamatrassen en kussens
Saunamatras
Saunamatrassen en kussens
Saunamatrassen en kussens
Saunamatras en kussen
Saunamatrassen en kussens