+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Binnen drie weken een luxe en toch betaalbare loungeset op maat gemaakt volgens uw wensen? Zo doen we het:

https://youtu.be/bjj2OSkcYZ4

Design tuinmeubelen

Een design tuinmeubel hoeft echt geen vermogen te kosten. Sterker nog: de design tuinmeubels van Dutch Rivièra zijn absoluut betaalbaar. Ze geven uw buitenruimte de sfeer van luxe, comfort en ontspanning.

Maar met design bedoelen wij meer dan alleen een mooie vormgeving. Design is ook kleur- en materiaalgebruik, weerbestendige bekledingen, op uw lengte afgestemde zitdieptes en -hoogtes en op uw wensen afgestemd zitcomfort. Hieronder leest u hoe we dit sterk staaltje custom design in de praktijk voor elkaar krijgen.

Custom Made

Onze luxe loungebedden en loungebanken zijn ‘custom made’. Dat betekent dat we ze naar uw specifieke wensen kunnen samenstellen. Bent u toe aan design tuinmeubelen die niet alleen fantastisch ogen, maar ook heerlijk comfortabel zitten? Maak dan snel een afspraak om de showroom te bezoeken. Als u onze design buitenmeubelen voelt en ervaart, kunt u beter een keuze maken. Wij heten u graag van harte welkom in de showroom!

Modulair

De banken worden standaard geleverd in modules van 80 cm. U kunt door de constructie verschillende opstellingen creëren met dezelfde modules, bijvoorbeeld een luxe fauteuil maar ook een comfortabele 2 of 3-zitsbank. Met de chaise longue en de multifunctionele hockers erbij kunt u gemakkelijk een fraaie hoekbank samenstellen.
Loungeset met uitzicht

Kleuren en Materialen

Alle materialen zijn speciaal ontwikkeld om het Nederlandse klimaat te doorstaan. Voor de loungemeubelen van Dutch Rivièra heeft u de keuze uit meerdere kunstleersoorten en outdoor stoffen. Doorgaans kiest men voor wit, taupe, creme of antraciet maar er zijn natuurlijk nog veel meer kleuren leverbaar.

Vanuit de Sunbrella lijn kunt u uw loungeset aankleden met allerhande accessoires zoals sierkussens en nekrollen in meerdere varianten en natuurlijk weer in vele kleuren. Dit geldt ook voor de beschermhoezen. Deze zijn op maat gemaakt en leverbaar in meerdere kleuren. Vanzelfsprekend is het mogelijk om voor de beeldvorming knipstalen van de diverse materialen aan te vragen.