+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Binnen drie weken een luxe en toch betaalbare loungeset op maat gemaakt volgens uw wensen? Zo doen we het:

Hoe gaan wij te werk

Design tuinmeubelen

Een design tuinmeubel hoeft echt geen vermogen te kosten. Sterker nog: de design tuinmeubels van Dutch Rivièra zijn absoluut betaalbaar. Ze geven uw buitenruimte de sfeer van luxe, comfort en ontspanning.
Maar met design bedoelen wij meer dan alleen een mooie vormgeving. Design is ook kleur- en materiaalgebruik en natuurlijk een perfect afgestemd zitcomfort.

Custom Made

Onze luxe loungebedden en loungebanken kunnen zelfs ‘custom made’ te bestellen. Dat betekent dat we ze naar uw specifieke wensen kunnen samenstellen. Door grote drukte, zeker in het seizoen kan het zijn dat de levertijd langer is dan u wellicht van ons gewend bent. Wenst u voor uw terras design tuinmeubelen die niet alleen fantastisch ogen, maar ook heerlijk comfortabel zitten? Maak dan snel een afspraak om de showroom te bezoeken.

Modulair

Naast de luxe loungebedden voert Dutch Rivièra ook een prachtige lijn luxe modulaire kubistische loungebanken en fauteuils. De modellen worden standaard gemaakt in modules van 85 cm. De loungebanken zijn door het modulair systeem en de multifunctionele hockers ideaal om zelf een opstelling te creëren passend bij uw beschikbare ruimte. Het nieuwste model is ook prima te combineren met de bestaande modules. Doordat alles ook op maat te maken is zijn de banken, maar zeker ook de bedden, prima geschikt voor bijvoorbeeld op dakterrassen of balkons.
Loungeset met uitzicht

Kleuren en Materialen

Alle materialen zijn speciaal ontwikkeld om het Nederlandse klimaat te doorstaan. Voor de loungemeubelen van Dutch Rivièra heeft u de keuze uit meerdere kunstleersoorten en outdoor stoffen. Doorgaans kiest men voor wit of lichtgrijs maar er zijn natuurlijk nog veel meer kleuren leverbaar. Voor de donkere tinten is er nu ook warmtereducerend materiaal wat veel minder heet wordt in de zon. Zelfs zwart!

Vanuit de Sunbrella lijn kunt u uw loungeset aankleden met allerhande accessoires zoals sierkussens en nekrollen in meerdere varianten en natuurlijk weer in vele kleuren. Vanzelfsprekend is het mogelijk om voor de beeldvorming knipstalen van de diverse materialen aan te vragen.