+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Sauna matras

Sauna matras moet aan strenge eisen voldoen

Een sauna matras moet aan strenge eisen voldoen. Zo moet het matras comfortabel en luxueus aanvoelen zodat u heerlijk kunt genieten in uw sauna. Daarnaast is het belangrijk dat de kwaliteit van het matras optimaal is. U wilt immers intensief gebruik kunnen maken van het matras én het matras regelmatig kunnen reinigen. Bent u op zoek naar een matras voor uw sauna dat uitblinkt in comfort, kwaliteit en design? Maak dan kennis met de matrassen van Dutch Rivièra. Wij zijn gespecialiseerd in outdoor lounge furniture en weten precies aan welke eigenschappen een goed matras voor uw sauna moet voldoen.

Lees meer

Op maat gemaakt sauna matras kopen

Bij Dutch Rivièra kunt u een op maat gemaakt sauna matras kopen. Dit houdt in dat wij een matras ontwerpen aan de hand van de afmetingen van uw sauna en uw wensen. Zo kiest u zelf de kleur zodat deze overeen komt met uw interieur of de huisstijl van uw bedrijf. Daarnaast kunnen we het matras voorzien van een geborduurd logo. Het sauna matras is zowel geschikt voor particulieren als voor zakelijke klanten. Al onze producten blinken uit in kwaliteit en design. Wij garanderen u dat u jarenlang plezier heeft van het sauna matras.

Direct een sauna matras bestellen?

Wilt u direct een sauna matras bestellen? Neem dan contact met ons op via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook contacteren als u een vraag heeft of een vrijblijvende offerte wilt opvragen. Wilt u de matrassen met eigen ogen komen bekijken? Maak dan een afspraak met ons in onze showroom. In onze showroom in Valkenswaard staan onze experts klaar om u van een persoonlijk advies te voorzien. Hier kunt u de matrassen bovendien uitproberen en meer te weten komen over de verschillende opties. Graag tot ziens bij Dutch Rivièra.

Saunamatrassen