+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Infrarood sauna kussen

Comfort en hygiëne dankzij een infrarood sauna kussen

Een infrarood sauna kussen zorgt er voor dat u comfortabel kunt zitten of liggen tijdens uw sauna sessie. Daarnaast blijven de bankjes mooi schoon dankzij de hoes. Zo kunt u de waterafstotende hoes na gebruik afnemen met een vochtige doek of wassen. Een sauna kussen is dan ook een must-have in uw infraroodcabine of sauna. Bij Dutch Rivièra bent u aan het juiste adres voor een op maat gemaakt sauna kussen. Wij denken graag mee over de mogelijkheden en voorzien u van een persoonlijk advies. Zo zorgen wij er voor dat het sauna kussen aan al uw eisen voldoet qua kwaliteit, design, comfort en hygiëne.

Lees meer

Op maat gemaakt kussen infraroodcabine

Ons kussen infraroodcabine is zowel geschikt voor privé gebruik als voor zakelijke klanten. Zo leveren wij kussens en andere sauna en wellness artikelen aan bijvoorbeeld wellnesscentra en hotels. Indien gewenst kan het kussen worden voorzien van een geborduurd logo. Daarnaast kunnen de kussens op maat gemaakt worden en volledig in uw huisstijl worden uitgevoerd. U bepaalt zelf het design en de kleuren die u wilt terugzien in de sauna. Elk kussen van Dutch Rivièra is hierdoor uniek en een aanwinst voor uw sauna of infraroodcabine.

Meer weten over kussen voor infraroodcabine?

Wilt u meer weten over het kussen voor infraroodcabine? Neem dan gerust contact op met het team van Dutch Rivièra. Wij zijn bereikbaar via de e-mail, telefoon en het contactformulier. Wij beantwoorden graag uw vragen of kunnen u een (vrijblijvende) offerte toesturen. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Valkenswaard. Hier kunt u de verschillende kussens en onze andere producten op uw gemak bekijken. Onder het genot van een kop koffie vertellen we u bovendien graag meer over de mogelijkheden voor een op maat gemaakt kussen voor uw sauna of infraroodcabine.

Saunamatrassen