Relax in stijl met de luxe loungebanken en -bedden van Dutch Rivièra

Ook tijdens de weekenden geopend (op afspraak)
0031 40-2014928

Design loungeset

Uw tuin of terras maakt een belangrijk onderdeel van uw huis uit. En omdat u er zo graag veel tijd doorbrengt, is het logisch dat u zorg besteedt aan uitstraling en comfort. Vooral het middelpunt van uw ‘outdoor lounge’ kiest u niet zomaar uit. We hebben het natuurlijk over uw loungeset. Design is net zo belangrijk als zitgemak en daarom is het een hele uitdaging om een meubelset te vinden die precies bij u past. Gelukkig kan Dutch Riviera u helpen.

Lees meer

Loungeset design

Wij zijn Nederlandse meubelmakers met een specialisatie in luxe tuinmeubelen. Wij maken onze producten in eigen land en luisteren hierbij aandachtig naar de wensen van de klant – van u, dus. U bepaalt het materiaal, de stoffen, het ontwerp en de afmetingen. Vervolgens gaan wij in onze werkplaats aan de slag. Het resultaat? Een design loungeset die als gegoten zit en een waar verlengstuk van uw interieur vormt. Dat zit stukken lekkerder. Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk onze fotogalerie met voorbeelden van ons werk of neem contact op.

Onze meest recente projecten

Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een keertje langskomen in onze showroom? Vult u dan gerust het contactformulier in of neem via onderstaande gegevens contact met ons op.

Telefoon 0031-40-2014928
Mobiel 0031-6-51712153
Whatsapp 0031-6-51712153
E-mail info@dutch-riviera.nl

Uw meubels laten stofferen?

kijk dan eens op onze site jwstofferingen.be

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Wat is uw onderwerp van dit bericht?

Uw bericht