Relax in stijl met de luxe loungebanken en -bedden van Dutch Rivièra

Ook tijdens de weekenden geopend (op afspraak)
0031 40-2014928

Design tuinset

In de lente of zomer zit u het liefst niet binnenshuis, maar geniet u van uw tuin of terras. En omdat u daar zo graag veel tijd doorbrengt, verdient uw buitenruimte stijlvolle meubelen. Design tuinsets kunt u bij de lokale bouwmarkt kopen, maar passen deze wel bij uw tuin? Wanneer u net niet kunt vinden wat u zoekt, is er gelukkig een alternatief: uw tuinmeubelen op maat laten maken.

Lees meer

Tuinset design

Dutch Riviera is uw logische partner als het gaat om tuinset design op maat. Samen met u bekijken wij de mogelijke ontwerpen, materialen, stoffen en kleuren. Wij betrekken u van begin tot einde bij het productieproces, waardoor u het gevoel heeft dat uw design tuinset echt van u is. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? In onze fotogalerie ziet u luxe tuinmeubels die wij eerder hebben gemaakt. Voor meer informatie of een offerte neemt u contact op.

Onze meest recente projecten

Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een keertje langskomen in onze showroom? Vult u dan gerust het contactformulier in of neem via onderstaande gegevens contact met ons op.

Telefoon 0031-40-2014928
Mobiel 0031-6-51712153
Whatsapp 0031-6-51712153
E-mail info@dutch-riviera.nl

Uw meubels laten stofferen?

kijk dan eens op onze site jwstofferingen.be

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Wat is uw onderwerp van dit bericht?

Uw bericht