+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met een exclusieve loungeset van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

De meest exclusieve loungeset van Nederland

Als u op het punt staat om een mooie, comfortabele loungeset voor in uw tuin te bestellen, dan raden we u aan om eens de loungesets van Dutch Rivièra te bekijken. Bij ons bedrijf vindt u namelijk loungesets op maat, waarbij u helemaal zelf kunt kiezen hoe de loungeset er uit komt te zien. We hebben meerdere verschillende materialen voor u in het assortiment, waarnaast u ook uit een groot aantal verschillende kleuren kunt kiezen. De exclusieve loungesets die wij in het assortiment hebben worden door ons in modules geleverd. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe uw loungeset er precies uit komt te zien.

Lees meer

Ook zo’n exclusieve loungeset van Dutch Rivièra?

Als u bij ons een loungeset bestelt, dan wordt deze standaard geleverd in modules van 80 cm bij 80 cm. Door de manier waarop deze modules zijn gemaakt is het mogelijk om meerdere verschillende opstellingen te maken. U kunt kiezen voor een makkelijke fauteuil, maar het is ook mogelijk om de modules te combineren tot een lekkere 2- of 3-zitsbank. We hebben in ons assortiment dan ook nog chaise longues en multifunctionele hockers. Op deze manier kunt u zelfs een ruime hoekbank maken waarop u met vrienden en familie pas echt lekker kunt genieten van die warme zomeravonden. De enige beperking is eigenlijk uw eigen fantasie. U vindt deze loungeset exclusief bij Dutch Rivièra.

Onze exclusieve loungeset uitproberen

U kunt bij ons langskomen om onze exclusieve loungesets eens uit te proberen. We hebben een groot aantal opties in onze showroom voor u klaarstaan, zodat u een goede indruk kunt krijgen van hoe deze loungesets aanvoelen. Zo kunt u het echte comfort ervaren van deze loungeset die exclusief bij Dutch Rivièra te krijgen is! Elders op onze website vindt u onze contactinformatie, alsmede meer informatie over onze producten, hoe ze gemaakt worden en ons unieke idee hierachter.