Relax in stijl met de luxe loungebanken en -bedden van Dutch Rivièra

Tijdens de weekenden op afspraak geopend
040-2014928

Wij zijn producent van kwalitatief hoogwaardig maatwerk tuinmeubilair. Onze collectie bestaat uit luxe loungebanken en mooie loungebedden. Daarnaast hebben we prachtige maatwerk RVS tafels en maken we luxe tuinkussens op maat.

Dutch Rivièra is een puur Nederlands product en is onderdeel van Janssen Westenberg Stofferingen in Valkenswaard. Dit bedrijf heeft zowel particulier als zakelijk een uitstekende naam opgebouwd op het gebied herstoffering van moderne, design- en klassieke meubelen.

De expertise op het gebied van comfortabel zitten, verkregen door onze jarenlange ervaring met het stofferen van designmeubelen hebben we meegenomen in de productie van onze luxe loungemeubelen. Zodoende mogen we zeggen dat u het zitcomfort van uw huiskamer mee naar buiten neemt.

Op de site vindt u foto’s van eerdere opdrachten zodat u zich kunt laten inspireren en kijken wat de mogelijkheden zijn.

Mocht u naast ideeën voor uw tuin ook plannen hebben om uw interieur aan te pakken verwijs ik u graag naar de website van onze meubelstoffeerderij www.jwstofferingen.be

Loungebank en loungebedden, RVS frame

Nieuw

Nieuw in de collectie van 2019 zijn de verstelbare RVS loungebedden en de modulaire RVS bank.

Onze meest recente projecten

Outdoor Living

Dit begrip is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Steeds vaker verlangt men van een tuin hetzelfde of misschien zelfs meer dan van het interieur van een huis. Een tuin hoort een oase van rust te zijn, een plek waar na een drukke werkdag wonen en luxe samenkomen en waar gezelligheid en ontspanning centraal staan.

De custom made loungemodellen van Dutch Rivièra zijn hier een prima onderdeel van. Lounge zoals lounge bedoelt is. Lekker onder de overkapping, op het terras of aan het zwembad.

wellness bedden

Waarom Dutch Rivièra?

Weerbestendig

Alle materialen zijn in combinatie met de bijgeleverde onderhoudsmiddelen prima geschikt om het Nederlandse klimaat te doorstaan.

Maatwerk

Wit, antraciet, taupe of misschien zelfs rood. Kunstleer of stof of een combinatie hiervan. Breder of smaller. Hoger of lager. Alles is mogelijk aangezien al onze producten volledig maatwerk zijn.

Concurrerend geprijsd

Onze kracht ligt in de zeer concurrerende prijs t.o.v. onze collega’s omdat wij rechtstreeks zonder tussenhandel aan de consument leveren.

Loungeset aan het water bbq
ligbedden buiten
 • "Een aantal steekwoorden die goed bij Dutch Rivièra passen: Brabantse gastvrijheid, vakmanschap, maatwerk, meedenkend, kwaliteit, mooi mét perfect zit/ligcomfort. Ons meubilair en stoffering heeft nu een heel jaar buiten gestaan en alle seizoenen meegemaakt. In de winter had deze een goede passende hoes. We hoeven enkel een doekje erover te halen en de set is weer zo goed als nieuw!"
  Herma
 • "Ik ben erg blij met mijn bank. Het grote voordeel is dat de bank buiten kan blijven staan. Het vuil trekt er niet in en het is makkelijk schoon te houden. Daarnaast wordt de skai niet heel heet wat erg prettig is. De mensen van Dutch Rivièra helpen je vriendelijk en denken goed met je mee. De keuze is redelijk groot en er zijn veel leuke kussens beschikbaar."
  Corina
 • "Wij willen Janssen Westenberg Stofferingen bedanken voor het meedenken over de kleurstelling en uitvoering, de service en de snelle levering van de tuinset van Dutch Riviera. Kwalitatief en visueel is het een zeer mooi geheel. Wij zijn hier zeer tevreden over, en genieten er met volle teugen van, PRIMA WERK !! Wij willen graag mensen die van plan zijn een tuinset aan te schaffen adviseren contact op te nemen met Janssen Westenberg, voor advies en begeleiding. Dank U, wij genieten."
  Helma en Martin
 • "We zagen Dutch Rivièra op een tuinbeurs en waren op slag verliefd. We waren al een tijdje op zoek naar een mooie moderne loungset die goed zit (ivm gezondheidsredenen). We hebben een afspraak gemaakt en tijdens de afspraak bleek dat alles mogelijk was. De kleur, het materiaal, de afmetingen, de hoogte, eventueel bijpassend kussens. Alles wordt op je wens afgestemd. Wij hebben gekozen voor een witte set die wat hoger is als normaal gesproken en we zijn er ontzettend blij mee. De set zit erg lekker. In de winter gaat er een beschermhoes overheen voor extra bescherming. Zo blijft de set langer mooi. En we hopen er nog heel lang van te mogen genieten."
  Erik & Sandra, Tilburg

Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een keertje langskomen in onze showroom? Vult u dan gerust het contactformulier in of neem via onderstaande gegevens contact met ons op.

Telefoon 0031-40-2014928
Mobiel 0031-6-51712153
Whatsapp 0031-6-51712153
E-mail info@dutch-riviera.nl

Uw meubels laten stofferen?

kijk dan eens op onze site jwstofferingen.be

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Wat is uw onderwerp van dit bericht?

Uw bericht