+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met een ligbed buiten van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Genieten van een op maat gemaakt ligbed in de tuin

Wilt u ook genieten van een mooi ligbed buiten? Voor op maat gemaakt ligbedden buiten moet u bij Dutch Riviera zijn. Wij kunnen ligbedden voor buiten maken die helemaal afgestemd zijn op uw wensen. U kunt het materiaal kiezen, de afmetingen en de kleur, en eventuele andere wensen die u nog heeft aan ons doorgeven. Zo weet u zeker dat u lounge ligbedden voor buiten krijgt waar u echt van kunt genieten. De bedden van Dutch Riviera zijn dusdanig sterk gemaakt dat ze het hele jaar door in de tuin kunnen blijven staan. Mocht er bijvoorbeeld onverhoopt een mooie, zonnige winterdag zijn, dan kunt u nog steeds heerlijk buiten verblijven.

Lees meer

Kwaliteit van Dutch Riviera

Bij ons vindt u een ligbed voor buiten dat helemaal op uw wensen aansluit. U wilt toch niet op een bed liggen dat eigenlijk niet de ideale afmetingen heeft? Of een bed waar stoffen op gebruikt zijn die u niet helemaal bevallen? Kom gerust een keer langs in onze showroom om te bekijken welke opties wij allemaal voor u hebben. We laten u de stoffen zien, de kleuren en de verschillende soorten bedden, banken en fauteuils die wij voor u kunnen maken. Wilt u ligbedden voor buiten die felrood zijn? Geen enkel probleem. Een mooie kunstleren bekleding? U laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat het bed precies zo wordt gemaakt als u voor ogen heeft.

Bestaan de perfecte ligbedden die buiten gebruikt worden?

Iedereen heeft een eigen definitie van hoe het perfecte ligbed er uitziet. Lounge ligbedden buiten gebruiken doet u natuurlijk het liefst helemaal volgens uw eigen definitie. In de winkel vindt u alleen bedden waarvan andere mensen denken dat ze ideaal zijn, maar bij Dutch Riviera wordt uw ideaal helemaal voor u geprepareerd. U hoeft bij ons geen genoegen te nemen met zomaar een ligbed, uw tuin verdient een ligbed dat er helemaal bij past. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden met u te bespreken.