+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met een ligbed tuin 2 persoons van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Een 2-persoons ligbed in uw tuin

Als u een mooie tuin heeft, dan wilt u hier natuurlijk ook zo optimaal mogelijk van kunnen genieten. We raden u dan aan om eens te overwegen om het luxe outdoor meubilair van Dutch Riviera aan te schaffen. Wij maken zelf de mooiste loungebedden en -banken, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat deze zeer comfortabel zijn. We gebruiken de beste materialen bij de productie van ons meubilair, zodat u hier zo prettig mogelijk een zonnige namiddag op door kunt brengen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een ligbed voor tuin dat 2 persoons is? Dan kunt u er op rekenen dat wij dit in ons assortiment hebben staan voor u.

Lees meer

Ligbedden tuin 2 persoons

Wilt u ligbedden voor tuin 2 persoons kopen? Neem dan eens op uw gemak een kijkje in het assortiment van Dutch Riviera. Op loungebank-tuin.be vindt u de mogelijkheden die u bij ons heeft. U zult dan zien dat wij een groot aantal verschillende modellen voor u klaar hebben staan op het gebied van outdoor meubilair. Het is echter ook zo dat wij naast onze standaard ligbedden voor tuin 2 persoons u ook de mogelijkheid bieden om zelf aanpassingen te maken. Wilt u een bepaalde kleur voor uw nieuwe tuinmeubel? Of wilt u graag dat dit van een bepaald materiaal is gemaakt? Bij ons bent u hiervoor altijd aan het juiste adres.

Een ligbed voor tuin 2 persoons

Dutch Riviera is een bedrijf waar mensen werken met een echte passie voor outdoor meubilair. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om optimaal te kunnen genieten van uw vrije tijd. Het is belangrijk om goed tot rust te komen na een dag hard werken, waar doet u dit nu beter dan in uw eigen tuin? Met ons meubilair wordt een middag in de zon nog aangenamer! Meer weten over onze producten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.