+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met ligzetels tuin van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Genieten in de tuin

Wilt u ook echt kunnen genieten in uw tuin? Met een comfortabele ligzetel voor tuin en balkon weet u zeker dat u elk zonnestraaltje optimaal zult beleven. Natuurlijk kunt er voor kiezen om de tuinstoelen weer uit de schuur te halen, maar met een ligzetel van Dutch Riviera is het comfort vele malen hoger. U kunt echt lekker genieten in onze tuin ligzetels, zonder dat u daarbij bang hoeft te zijn dat een spatje regen gelijk voor problemen zorgt. Onze ligzetel voor tuin en balkon kan alle weersomstandigheden aan. Als u ze daarbij onderhoudt met de materialen die we bij de stoel leveren, dan weet u zeker dat u lang van onze zetels kunt genieten.

Lees meer

Zetels volgens uw eigen design

Ligzetels voor tuin en balkon kunt u op veel verschillende plaatsen kopen. Toch heeft Dutch Riviera een aantal voordelen ten opzichte van andere aanbieders van tuin ligzetels. Om te beginnen zijn al onze zetels zeer scherp geprijsd. Dit is mogelijk doordat we de stoelen zelf fabriceren en ook niet met een tussenhandel te maken hebben. Alles dat u bij ons bestelt komt uit onze eigen fabriek. Minstens zo belangrijk is het feit dat al onze stoelen helemaal op maat worden gemaakt. U kiest zelf de kleur, het gebruikte materiaal en de afmetingen van uw ligzetel tuin. Zo weet u zeker dat u een ligzetel krijgt die helemaal naar wens is.

Bekijk alle mogelijkheden in onze showroom

Op onze website vindt u veel informatie over onze ligzetels, loungebanken, fauteuils en meer. Hier krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden. U kunt ook een keer langskomen in onze showroom, waar we alle opties bij elkaar hebben staan. Hier kunt u niet alleen al onze stoffen bekijken en voelen, maar ook de verschillende lounge banken uitproberen. We weten zeker dat u zult genieten van het comfort van onze lounge banken. Samen met u bekijken we hoe de ligzetels helemaal zo worden ontworpen dat ze aan al uw eisen voldoen.