+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Loungebank Ibiza

Loungemeubilair

Ontspannen op onze Ibiza loungebank!

Zou u ook niet willen dat het wat langer vakantie kon zijn? Dat u lekker kon genieten van de zon en het strand in Ibiza, zonder na te hoeven denken over wanneer het dagelijkse leven in Nederland weer gaat beginnen? Met onze loungebank Ibiza oproepen is zeker mogelijk. U zult heerlijk comfortabel genieten van de zon en zich afvragen waarom u niet eerder zo’n comfortabele loungebank Ibiza stijl bij Dutch Rivièra heeft aangeschaft. U vindt op onze website een grote hoeveelheid informatie over onze banken, maar u bent natuurlijk ook altijd welkom om gewoon bij ons langs te komen en de banken uit te proberen.

Ibiza loungebank

Dutch Rivièra is een bedrijf met een ruime ervaring als het aankomt op productie en levering van de lekkerste loungebanken. We raden u aan om eens bij ons langs te komen en te proefliggen. Hier kunt u dan gelijk zien wat de mogelijkheden allemaal zijn met onze loungebank Ibiza stijl. Elke bank die wij maken bestaat namelijk uit verschillende modules. Deze modules zijn allemaal 80 bij 80 cm groot. U bepaalt zelf hoeveel modules wij aan u leveren en hoe deze er uitzien. U heeft de keuze uit verschillende stoffen en kleuren, zodat u de bank helemaal aan uw eigen wensen aan kunt passen. Het mooie aan dit systeem is ook het feit dat u de ruimte heeft om eindeloos te variëren als de bank eenmaal in uw tuin of op uw terras staat. Die modules schuift u namelijk heel eenvoudig uit elkaar, of juist naar elkaar toe.

Loungebank Ibiza

Als u meer wilt weten over onze Ibiza loungebank, dan kunt u hierover altijd contact met ons opnemen. We adviseren u graag over uw nieuwe loungebank en zullen al uw vragen voor u beantwoorden. Wij hebben veel ervaring met ontwerp en productie van onze banken en kunnen u dan ook pointers geven voor de look die het beste bij uw tuin past. Met onze modules en hockers roept u eenvoudig het echte Ibiza-gevoel op!