+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Een ligbank voor in de tuin

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Voeg extra luxe aan uw tuin toe met een ligbank van Dutch Rivièra. Een ligbank buiten in uw tuin biedt ultiem comfort en ontspanning. Zo kunt u met een ligbank heerlijk buiten genieten van de zonnige dagen en de frisse lucht. Daarnaast is een luxe ligbank een stijlvolle toevoeging aan uw tuin, waardoor u met liefde plaatsneemt en even de tijd neemt om te loungen.

De ligbank voor buiten kunt u zelf samenstellen met keuze uit verschillende stijlen en materialen. De materialen voor de buiten ligbank zijn altijd gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen de weerselementen. Met ons brede assortiment en de mogelijkheid om uw meubel op maat te maken, weet u zeker dat de ligbank aansluit bij uw smaak en het ontwerp van uw tuin. 

Maak uw lounge compleet met een ligbank

Stel u voor, in de serene omgeving van uw tuin staat een prachtige ligbank om uw lounge compleet te maken. Deze lounge ligbank is ontworpen met oog voor detail om ultiem comfort te bieden en daardoor de perfecte aanvulling te zijn op elke buitenruimte. Doordat de lounge ligbank geschikt is voor buiten, kunt u het hele jaar door genieten van ontspanning in de open lucht.
Van de kleur van het frame tot aan de zitdiepte van de bank, alles kunt u zelf bepalen. Zo heeft u een unieke ligbank in de lounge van uw tuin staan, compleet in uw eigen stijl. Wilt u samen al uw wensen doornemen of wilt u graag een bezoekje brengen aan onze showroom? Neem gerust contact met ons op!

Ontdek onze collectie