+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met een zonnebed van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Een perfect zonnebed kopen

Bent u op zoek naar een perfect zonnebed? Een zonnebed dat, als u het eenmaal in uw tuin heeft gezet, veel gebruikt gaat worden? Een zonnebed dat er daarnaast ook nog eens heel stijlvol uitziet? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Dutch Riviera. Op loungebank-tuin.be vindt u namelijk een groot aantal outdoor meubelen die behoren tot het beste wat er op dit gebied te krijgen is. Wij produceren al onze meubelen zelf en kunnen u zodoende de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Daar komt bij dat wij hierdoor ook de prijzen van onze meubelen zo laag mogelijk kunnen houden. We hebben het hier dan ook over de beste, meest betaalbare kwaliteit.

Lees meer

De mooiste zonnebedden van Nederland

Een zonnebed is een outdoor meubel dat wel aan een aantal eisen moet voldoen. Het moet natuurlijk stevig gemaakt zijn, zodat u hier zonder zorgen van kunt genieten. Ook moet het gebruikte materiaal waterbestendig zijn. U zit er per slot van rekening niet op te wachten dat u straks op een zonnebed ligt dat helemaal verkleurd is door het vele water dat er in Nederland naar beneden komt. Ook is het belangrijk dat een zonnebed comfortabel is. Anders kunt u bij wijze van spreke net zo goed op de grond gaan liggen! De bedden van Dutch Riviera voldoen aan alle eisen die u er maar aan kunt stellen.

Een zonnebed kopen

Wilt u een zonnebed kopen waarbij u er zeker van kunt zijn dat dit helemaal op uw wensen aansluit? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment. U heeft bij ons namelijk ook nog eens de mogelijkheid om dat mooie bed voor in de tuin helemaal aan uw eigen wensen aan te passen. U kiest eenvoudig voor kleur, formaat en gebruikt materiaal. Zo krijgt u precies dat bed waar u al zo lang naar op zoek bent!