+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Relax in stijl met een design loungebank tuin van Dutch Rivièra

Onze showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.
Ook in de weekenden.
+31 (0)40-2014928

Persoonlijke stijl voor uw tuin

U bent vast wel eens in een tuincentrum geweest, of een ander soort winkel waar tuinmeubilair wordt verkocht. In deze winkels staan genoeg mooie meubelen om een goede keuze uit te maken, maar misschien wilt u toch meer. Misschien wilt u wel iets dat helemaal op uw persoonlijke smaak is aangepast. En dan hebben we het niet alleen maar over de vorm en maat, maar ook over bekleding, zitdiepte en zithoogte. Die laatste twee zijn zeer belangrijk voor het comfort als u aan het ontspannen bent in uw tuin. Elke design tuin loungebank van Dutch Riviera is dusdanig op maat gemaakt dat hij perfect zit. U zult geen comfortabeler design loungebank voor uw tuin vinden dan onze creaties!

Lees meer

Comfort en design in een

Op zoek naar een design loungebank voor tuin en andere plekken? Bij Dutch Riviera kunt u deze geheel naar uw eigen smaak laten maken. Wij leveren de bank in modules van 80 cm, zodat u eindeloos kunt combineren voor de vorm die u wilt. Hierbij kunnen we zitdiepte en zithoogte voor u aanpassen. U geeft aan ons door welke kleuren u wilt voor uw designbank, of welke persoonlijke print u hiervoor wilt gebruiken. We adviseren u daarbij om u niet te laten beperken door wat andere mensen in hun tuin doen. U heeft bij ons geheel de vrijheid om uw droombank te laten maken!

Kom eens proefzitten in onze showroom!

Wilt u die mooie design tuin loungebank wel eens in het echt zien voordat u een bestelling maakt? Dat is geen enkel probleem. Dutch Riviera heeft een showroom waar al onze mogelijkheden te bekijken zijn. Even proefzitten? U mag hier zoveel tijd voor nemen als u maar wilt, zodat u er helemaal zeker van bent welk model u het liefst bij ons aanschaft. Samen met u kunnen we dan uw wensen doornemen. Een loungebank op maat maken duurt bij ons normaal gesproken een week of drie. Hierna kunt u pas echt optimaal gaan genieten!