Relax in stijl met de luxe loungebanken en -bedden van Dutch Rivièra

Ook tijdens de weekenden geopend (op afspraak)
0031 40-2014928

Een design loungebank op maat

U heeft altijd al een keer zo’n mooie, comfortabele loungebank in uw tuin willen hebben? Misschien heeft u al bij tuincentra gekeken of daar precies die bank stond waar u al jaren naar op zoek bent, maar heeft u het perfecte model niet kunnen vinden? Neem dan eens een kijkje op de website van Dutch Rivièra. Wij bieden een uniek concept aan, waarbij u uw eigen loungebank kunt samenstellen. Zo krijgt u een design loungebank die er helemaal zo uitziet als u dat echt wil! Een bank in uw favoriete kleuren, gemaakt van het materiaal waar u zich het meest prettig op voelt. Zo weet u tenminste zeker dat uw nieuwe loungebank echt helemaal naar wens is!

Lees meer

Design loungebanken bij Dutch Rivièra

Als u op onze website kijkt, dan ziet u daar een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden die u bij ons heeft. Hoe groot wilt u dat uw bank wordt? Wat voor bekleding moet uw nieuwe design loungebank hebben? Welke kleur? Bij ons heeft u de keuze om alle elementen van uw bank helemaal van de grond af aan te bepalen. We werken daarbij met een handig systeem van modules. Dit houdt in dat u de bank geleverd krijgt in modules die mooi bij elkaar passen. Zo kunt u dus ook na het bestellen van de bank nog bepalen hoe u wil dat deze er uitziet. U schuift de modules heel eenvoudig in een nieuwe samenstelling en zo heeft u weer een hele nieuwe bank. Het is daarbij ook eenvoudig om er een extra module bij te bestellen als u toch liever heeft dat uw bank nog groter wordt.

Meer weten over onze design loungebanken?

Als u meer te weten wil komen over onze mooie loungebanken op maat, dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons. We hebben een uitgebreide showroom, waar u onze verschillende opties bij elkaar ziet staan. Deze kunt u niet alleen bekijken, maar natuurlijk ook even uitproberen om te zien of het echt allemaal wel zo comfortabel is als het er uitziet! Wij weten het antwoord natuurlijk al.

Onze meest recente projecten

Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een keertje langskomen in onze showroom? Vult u dan gerust het contactformulier in of neem via onderstaande gegevens contact met ons op.

Telefoon 0031-40-2014928
Mobiel 0031-6-51712153
Whatsapp 0031-6-51712153
E-mail info@dutch-riviera.nl

Uw meubels laten stofferen?

kijk dan eens op onze site jwstofferingen.be

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Wat is uw onderwerp van dit bericht?

Uw bericht