+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Luxe loungebank tuin

Loungemeubilair

Een luxe loungebank voor uw tuin

Iedereen wil in zijn tuin toch een beetje comfort hebben? Met onze loungebank voor tuin en andere plekken heeft u dit comfort geheel op maat. Wij bouwen namelijk een loungebank helemaal zoals u die wilt hebben. Wilt u een langer model waar u met een grote groep mensen op kunt zitten? Geen probleem. Een model met een hoek zodat u goed met anderen kunt praten in de tuin? Ook dat behoort tot de grote variatie aan mogelijkheden die u bij Dutch Riviera heeft. Kleuren, prints en mooie sierkussens behoren ook tot de extra’s die wij u te bieden hebben. Neem snel een kijkje op onze website voor alle opties die u heeft, om kom gewoon een keer langs in onze showroom.

Comfort op maat

Zo’n luxe tuin loungebank hoeft helemaal niet duur te zijn. We geloven er bij Dutch Riviera in dat comfort betaalbaar moet zijn, vandaar ook dat we u banken aanbieden tegen zeer betaalbare prijzen. Voor deze prijzen krijgt u wel de hoogst mogelijke kwaliteit. U wilt toch comfortabel kunnen zitten als u op een warme zomeravond nog even nazit met vrienden en andere bekenden? Wij maken uw luxe tuin loungebank geheel op maat. We werken standaard met modules van 80 centimeter, die u zelf in de opstelling neer kunt zetten die u wilt. Zo maakt u van uw luxe loungebank voor tuin en andere locaties snel een hoekbank, of een lange l-vormige bank als u uitgebreid wilt liggen.

Kom langs in onze showroom

Eens een van onze tuinbanken uitproberen? Of wilt u gewoon eens in het echt zien hoe onze modellen er uitzien? Dat kan natuurlijk altijd. Dutch Riviera heeft een uitgebreide showroom waar u alle mogelijke variaties kunt uitproberen en bekijken. We laten u hier zien welke kleuren er allemaal mogelijk zijn, of wat de opties zijn op het gebied van persoonlijke prints. We kunnen dan gelijk opmeten wat voor u de ideale zitdiepte en zithoogte zijn, zodat u met onze bank het ideale comfort krijgt!