+31 (0)6-51712153 info@dutch-riviera.nl

Luxe loungebank

Loungemeubilair

Een luxe loungebank tegen een scherpe prijs

Bij Dutch Rivièra bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een luxe loungebank. Natuurlijk zijn comfortabele loungebanken op een groot aantal verschillende plekken te krijgen, maar de banken die wij in het assortiment hebben zult u nergens anders aantreffen. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om uw bank helemaal naar wens te laten maken door ons. We hebben het dan niet alleen over de maat en vorm van de bank, maar ook over het gebruikte materiaal en de kleur van de bank. Wij leveren alle onderdelen van onze luxe loungebanken als modules, zodat u ook nog eens de mogelijkheid heeft om deze op een andere manier bij elkaar te zetten. Zo maakt u van die 3-zitsbank in een handomdraai een mooie hoekbank!

Een loungebank zoals u hem wilt!

We begrijpen dat het soms moeilijk is om precies die bank te vinden die helemaal zo is als u hem wilt hebben. Vandaar ook dat wij volgens ons unieke modulesysteem werken. Dit systeem geeft u volledige vrijheid om te maken wat u in uw hoofd heeft zitten. De modules zijn bij ons in verschillende maten verkrijgbaar, daarnaast kunt u hier ook nog een chaise longue bij bestellen, of kiezen voor een van onze multifunctionele hockers. Op deze manier is de enige beperking aan uw bank uw verbeeldingskracht. Het mooie is ook dat u op een later tijdstip ook nog extra modules bij kunt bestellen. Als u bijvoorbeeld gezinsuitbreiding heeft gehad, of als die bank toch iets te klein blijkt te zijn, maakt u hem zo eenvoudig weer wat groter.

Waar koop ik die luxe loungebank?

U kunt ons online vinden, waar u eenvoudig een van onze luxe loungebanken bestelt. U kunt er echter ook voor kiezen om een keer langs te komen bij onze showroom. Hier hebben wij een groot aantal verschillende opstellingen voor u klaarstaan. Deze kunt u bekijken en uitproberen. Aan de hand van uw bevindingen kunnen we dan samen met u om de tafel gaan zitten om te bepalen hoe uw eigen bank er straks uit komt te zien.